• Over ons

  “Het creëren van uw droomwoning met oog voor esthetiek en functionaliteit binnen een duurzame woonvisie, dat is ons uitgangspunt”

  Inge Caes

  UrbanCapitalGroup werd opgericht in 2007 door Levi Dewaegenaere en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en de verkoop van zorgvuldig gekozen vastgoedprojecten op A-locaties of toplocaties in wording, die een meerwaarde betekenen voor omgeving, bewoner én investeerder. De focus ligt op middelgrote en grote residentiële ontwikkelingen, vaak in combinatie met commerciële ruimtes en/of kantoren.

  Duurzaam en klantgericht zijn de kernwaarden waarbinnen elk project wordt getransformeerd tot een ware “lifestyle”

  Duurzaam ontwikkelen is onze specialiteit. UrbanCapitalGroup heeft zich de voorbije jaren meer en meer toegelegd op lage-energie en passiefprojecten, elk project kan uitzonderlijke energiepijlen voorleggen. Daarnaast leggen we de focus op het gebruik van duurzaamheid gecertificeerde afwerkingsmaterialen en samenwerkingspartners. We dragen hierdoor niet alleen bij tot een kleinere ecologische voetafdruk, ook uw gezondheid en levenskwaliteit hebben er baat bij doordat giftige lijmen, verven en bouwmaterialen zoveel als mogelijk worden geweerd uit onze projecten. Deze duurzame visie overstijgt het puur bouwtechnische, het staat voor ons ook synoniem voor “levensduur”. Een woon- en/of werkproject is pas geslaagd als het beantwoordt aan de normen van vandaag en rekening houdt met de behoeften van morgen.

  UrbanCapitalGroup staat garant voor een persoonlijke aanpak en klantgerichtheid die verder gaan dan de gebruikelijke service. De standaard voorziene basisbudgetten voor de keuze van uw afwerking zijn hoog, ons gepassioneerde interieur-team staat u bij vanaf de aanvang tot ver na de oplevering van een project. Zo geniet u als nieuwe bewoner van een individuele begeleiding op maat doorheen het hele proces. Als investeerder bent u zeker van een maximaal rendement op uw vastgoedbelegging.

  “Wij bouwen aan een duurzame woon- beleving op maat van elke koper”

  Ramona Govers

  Team

  De organisatie bestaat uit een multidisciplinair team van ambitieuze en ervaren mensen met een gelijkaardige visie en gedrevenheid. Hun kennis, creativiteit en passie vormen de basis waarop succesvolle en duurzame projecten worden gerealiseerd. Door samenwerkingen met geëngageerde architecten, studiebureaus en bouwpartners die onze filosofie delen, draagt ieder op zijn eigen terrein bij tot de ‘plus value’ van een project.

  Inge Caes

  Commercial & Development Director

  Ramona Govers

  Manager Interiors

  Lotte Cornelis

  Junior Developer & Sales Manager

  “Design is where science and art break even”