Urban interiors

Urban Capital Group gaat ver als het om uw leefomgeving gaat, een project is meer dan een beloftevolle presentatie en mooie 3D plaatjes. Wij leggen de focus sterk op het persoonlijk begeleiden en inspireren van onze klanten, met veel aandacht voor design en afwerking op maat.

“Home is not a place, it’s a feeling”

U kan als koper rekenen op een complete begeleiding, die begint bij wijzigingen aan uw grondplan, de keuze van materialen en afwerkingsgraad tot en met het personaliseren van de voorziene systemen en technieken. Kortom, Urban Capital Group adviseert en helpt u met oog voor detail, in elke fase van het bouwproces.

In dit kader hebben wij een interieur-inrichtingsmodel ontwikkeld op basis van 5 ‘interior moods’. Uw appartement of huis wordt in samenspraak met onze interieur designer volledig afgewerkt in de sfeer, noem het de “lifestyle”, waarmee u zichzelf of uw gezin associeert en waarin alle elementen elkaars natuurlijke component vormen. Van de keuze van uw vloeren tot uw keuken en desgewenst in een bijkomende opdracht van de schilder- en behangwerken tot en met de selectie & levering van uw meubilair. U heeft de keuze uit 5 mood-concepten, die elk een andere sfeer ademen en naar wens kunnen worden uitgevoerd: Urban Minimal als u stijleenvoud prefereert, Urban Natural als u houdt van natuurlijke, ecologische elementen, Urban Chic als het niet exclusief genoeg kan zijn, Urban Cottage als u een landelijke stijl verkiest en Urban Vintage als u houdt van een eclectische stijl.

Urban Minimal

Het strakke en trendy Urban Minimal staat voor adembenemend mooi met een eigentijds, fris en evenwichtig karakter, waar zwart en wit de hoofdtonen zijn.

Urban Natural

Het pure Urban Natural interieur is gezellig, harmonieus en ontspannend in zijn natuurlijke en zachte aardse tinten.

Urban Chic

Urban Chic reflecteert stoerheid en exclusiviteit, in perfect evenwicht met loungy sfeer, subtiliteit en luxe.

Urban Cottage

Urban Cottage brengt landelijk wonen op een eigentijdse manier tot leven. Natuurlijke materialen en een harmonisch samenspel van antieke en hedendaagse elementen kenmerken de nieuwe huiselijkheid.

Urban Vintage

Urban Vintage combineert pure, waardevolle vormen en materialen in de kenmerkende vintage tinten en kleuraccenten tot een harmonisch interieur, waarin authentieke en uitgepuurde elementen samen een eclectisch, tijdloos geheel vormen.